Blog

2023 Toyota Tundra için Lastik Tercihi: Yokohama Geolandar X-CV

2023 Toyota Tundra için Lastik Tercihi: Yokohama Geolandar X-CV 1

Toyota tarafından fabrika çıkışı lastik olarak Yokohama Geolandar X-CV lastikler tercih edildi. Lastikler, 2023 Toyota Tundra SUV’lerde orijinal ekipman olacak.

Yokohama Geolandar X-CV lastikler, her türlü hava koşulunda performans için optimize edilmiş desene sahip. Yokohama SUV lastik için geliştirilen bileşik, lastiğin direksiyon yönünde stabil bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. Japon premium lastik markası tarafından geliştirilen ürün, aynı zamanda fren performansı ile farklı zemin koşullarında güvenlik sunuyor.

Yokohama Geolandar X-CV, yeni bileşiği ile hızlı aşınmaya karşı da dayanıklılık sağlıyor. Bu sayede yüksek lastik ömrü sunuyor. Yokohama SUV lastiği, bununla birlikte düşük dönme direncine sahip. Bu sayede yakıt tüketimi azalıyıor. Premium lastik, aynı zamanda CO2 emisyonlarını da azaltıyor. Böylece Toyota Tundra için hem yüksek performanslı hem de çevre dostu bir lastik tercih ediliyor.

Toyota Tundra araçlar, şu anda Kuzey Amerika ve Latin Amerika pazarlarında satışa sunuluyor. Yokohama Geolandar X-CV 265/60R20 112H, 245/75R18 112T ve 265/70R18 116T ebatlarında Toyota için tedarik ediliyor.